Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

In acest interval de 10 zile lucratoare, poti solicita schimbarea produsului cu altul identic, schimbarea cu un alt produs sau restituirea integrala a banilor. In cazul solicitarii unui alt produs cu un pret mai mare se va achita diferenta de pret, iar daca acesta va avea un prea mai mic, va vom restitui noi diferenta.

In cazul renuntarii la un produs, banii vor fi restituiti prin transfer bancar sau mandat postal, mai putin taxele de transport, daca initial livrarea a fost oferita gratuit. Taxele de transport pornesc de la 20 RON, TVA inclus.

Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Noi vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Pentru a returna o comanda sau un produs trebuie sa ne contactati.