Comanda accesorii barbati

Iti punem la dispozitie 2 modalitati de comanda: prin site sau prin email la adresa comenzi@accesoriibarbati.ro

Comanda prin email

Tot ce trebuie sa faci este sa iti notezi accesoriile pe care vrei sa le cumperi, faci o lista cu titlul lor complet si cantitatea dorita.
Alte informatii de care mai avem nevoie pentru a-ti livra comanda:
  • – numele tau complet;
  • – adresa de livrare: strada, numar, bloc, scara, apartament, localitate, judet, cod postal;
  • – numar de telefon pentru confirmare;

Ne trimiti un email cu toate aceste informatii pe adresa comenzi@accesoriibarbati.ro, iar noi te vom contacta si iti vom livra comanda.

Comanda prin site

Rasfoiesti magazinul nostru online, pornind de la categoriile afisate in meniul central. In fiecare categorie iti este prezentata o lista de produse, accesorii pentru barbati, pe care le poti vizualiza individual.

In momentul in care doresti sa cumperi un produs, apesi butonul “Adauga in cos”.

Pentru vizualizarea continutului cosului de cumparaturi ai la dispozitie atat in stanga paginilor, cat si in partea dreapta superioara, un rezumat al produselor alese si totalul acestora.

Dupa ce v-ati hotarat definitiv asupra accesoriilor pe care le doriti sa le cumparati, apasati butonul plateste si veti fi directionat catre pagina in care va trebui sa introduceti datele personale.

Important: Toate datele personale sunt in siguranta si vor fi folosite doar in scopul comercial al magazinul nostru. Aceste nu vor fi niciodata instrainate catre terti!

Cum platesc

Important: Preturile afisate pe site sunt preturi finale, cu toate taxele incluse.

Modalitati de plata:

1. Ramburs – vei achita comanda in momentul in care curierul va livra coletul;

2. Transfer bancar – In contul RO76BTRLRONCRT0420842101 (RON) deschis la Banca Transilvania. Comanda va fi livrata doar dupa ce avem confirmarea intrarii banilor in cont;

3. Plata online cu cardul – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!