Conditii de utilizare

Simpla prezentare a produselor pe situl nostru nu face obiectului vreunui contract. Ne rezervam dreptul de a modifica caracteristicile produselor cat si preturile de vanzare in functie de furnizorii pe care ii avem. Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON), contin TVA si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar. 

Logo-urile, desenele, grafica, imaginile, marcile si marcile inregistrate sunt proprietatea detinatorilor de origine. 

Toate datele furnizate de clienti sunt strict confidentiale si vor fi folosite doar pentru avizari comerciale, numai cu acordul clientului. La notificarea in scris a clientului, informatiile personale pot fi modificate sau sterse definitiv din baza noastra de date. 

Exista posibilitatea acordarii unor reduceri, negociate in fiecare situatie in functie de volumul comenzii. 

Produsele comandate raman in proprietatea noastra pana la plata integrala a contravalorii. 

Orice problema legata de natura produsului sau cantitatilor livrate trebuie formulate in timp de 48 de ore de la receptionarea coletului prin intermediul paginii de contact. Vom incerca sa rezolvam in cel mai scurt timp posibil toate solicitarile.

Politica de confidentialitate

Datele personale pe care le introduceti vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

AccesoriiBarbati.ro garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus si de asemenea poate solicita stergerea acestora din baza noastra de date prin formularul de contact.