AccesoriiBarbati.ro a pornit de la nevoia de a oferi pietei din Romania un cadru complet de prezentare si comercializare a accesoriilor pentru tinutele vestimentare masculine. Lipsa unui astfel de magazin online, destinat exclusiv consumatorului barbat ne-a starnit sa pornim pe acest drum.

Oferim la vanzare atat produse pe care le comercializam in nume propriu, momentan fara niciun brand asociat, cat si produse luate de la furnizori. Cautam sa oferim cea mai buna calitate atat pentru produsele noastre cat si pentru cele apartinand altor producatori. 

Un barbat care se respecta va alege intotdeauna sa poarte un accesoriu care sa ii puna in evidenta masculinitatea si stilul. Chiar daca suntem la inceput, pe parcurs vom incerca sa acoperim toata gama posibila de accesorii: esarfe, batiste, ascoturi, umbrele, manusi, palarii, ochelari de soare, portofele, genti, bretele, lantisoare, cravate, inele, cleme de bani, butoni etc 

Daca aveti idei privind produse pe care le-am putea oferi spre vanzare, sau sunteti un producator/furnizor de astfel de produse va rugam sa ne contactati.